Popcorn

VOD me internet.


Lidhja e flyBOX me internet mund të bëhet nëpërmjet Wifi ,ose nëpërmjet lidhjes me kabëll.

Pasi të keni vendosur dongle pas Flybox për lidhjen me wirless, ose kabell, në Menu e Flybox / Konfigurimet / Parametrat e sistemit / Parametrat e rrjetit, Zgjidhni mënyrën e lidhjes me rrjetin.

Nëse e lidhni me Wifi, tek Parametrat e Wifi, Zgjidhni Rrjetin tuaj personal. Fusni password e Wifi.
Me pas Testoni Internetin tek Konfigurimet, si dhe lidhjen me MW. Pasi ato të jenë OK, flyBOX juaj është i lidhur me internet.

PUSH VOD me Hard Disk.


Lidhja e Hard Disk të DigitAlb me flyBOX, bën të mundur që të aksesoni shërbimin POPCORN nëpermjet Push VOD.
Në Hard Disk hidhen nga DIGITALB, mbi 1000 Evente të ndryshme në vit.

Çfarë përmban Katalogu i POPCORN.


 

Kategoritë e POPCORN janë të shumëllojshme.

 

  • Prurjet e Fundit
  • Kinema
  • Shqip
  • Kartona
  • Seriale
  • Dokumentarë dhe Argëtim
  • Sport
  • Produksione nga Kosova
  • GOLD

Në secilën nga Kategoritë ka Nënkategori ku ju orjentoheni për shijet që preferoni.

 

Ju mund të shihni çfarëdo eventi në çdo kohë që dëshironi. Programin mund ta ndaloni apo ta luani sërish aty ku e keni lënë. Ta ktheni nga e para, apo ta shtyni sa të doni, njëlloj si një DVD.

 

Të gjitha programet në POPCORN janë të një cilësie shumë të mirë audiovizuale si dhe janë të përkthyera e të titruara në gjuhën shqipe.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien